top of page

De behandelingen

HAIRSTYLING

Ons team heeft verschillende technieken ontwikkeld voor Hairstyling. Denk hierbij aan krullen aanbrengen en vlechten, straightening en big hair, hair updo’s en houdbaar en mooi gefohnd haar.

 

STYLINGTOOLS EN STYLING PRODUCTEN

Wil je thuis ook professioneel stylen dan adviseren we je graag. In de salon verkopen we tools en styling producten waar we zelf graag mee werken.

 

Knippen

 

Wat het allerbelangrijkst is bij knippen zijn de wensen van onze klanten.

Maar ook de persoonlijkheid, de uitstraling en de gewenste uitstraling van de klant.

 

Wij kijken en luisteren goed en respecteren de natuurlijke valling van het haar.

Zodoende kan je zelf ook het gemakkelijkst je haar thuis stylen en dragen zoals je wenst.

 

Voor ons is knippen een ware hoofdzaak en onze klanten verdienen het allerbeste.  Zowel binnen de salon als buiten de salon word hier veelvuldig op getraind.

 

Beurzen, seminars en haarshows worden zowel in Nederland als in het buitenland veelvuldig bezocht. Daarnaast werken we regelmatig mee aan shows en presentaties van DUTCHHAIRCUTTERS en SASSOON PROFESSIONAL en zijn dus altijd bekend met de laatste trends .

Kleuren

 

Een mooie haarkleur is tegenwoordig niet meer weg te denken.

Het kan je huidskleur versterken of juist afzwakken en de coupe net dat beetje meer power geven, zeg maar de wauw factor. Door gebruik te maken van high en/of lowlight technieken kun je zelfs het haar voller en volumineuzer laten ogen. 

Een egale kleuring kan een mooi natural image geven of juist een wilder image.

Grijs haar kan natuurlijk dekkend gekleurd worden maar is ook transparant erg mooi of in combinatie met subtiele high en/of lowlights.

 

Ons team bestaat uit kleurexperts met de juiste kennis van kleuren in huis om je een kleuradvies te geven en je te voorzien van een mooi glanzende op maat afgestemde haarkleur .

 

Hensenkappers werkt met de kleurproducten van Wella Professionals.

Al jaren de absolute top in haarkleuringen. Met innoverende formules in zowel permanente kleuringen als in semi/demi kleuringen( spoeling).

Enkele voordelen:  - meer glans, meer textuur, conditionele verzorging, nauwelijks tot geen kleurvervaging, koele nuances blijven ook koel  na enkele weken ,mild voor haar en hoofdhuid en voor onze natuur.

 

Mannen en grijs haar

Speciaal voor de man hebben wij een geweldig kleurproduct in huis om de grijze haren te reduceren binnen 10 minuten. Na deze behandeling is direct je frisse en ontspannen uitstraling terug.

 

COLOR CARE

Wil je echt de ultieme kleur bescherming en verzorging dan hebben wij voor jullie de beste producten in huis.  Zowel SASSOON PROFESSIONAL als SEBASTIAN  hebben een speciale lijn gebaseerd op plantaardige en cosmetische ingrediënten om kleurbehoud en intensieve glans en conditie te waarborgen.  KERASTASE heeft een speciale serie om kleurbescherming in de zon te geven ; de serie SOLEIL met hoogwaardige UV protectie.

 

Trouwen

 

Haar

Bruidskapsels worden altijd ruim van te voren in een testfase gecreëerd. Met goedkeuring van de klant wordt op de dag van de bruiloft het kapsel tot in de puntjes verzorgd.

 

Om ervoor te zorgen dat je haar op zijn allermooist zit op 'dé dag' en dat je je compleet happy voelt met je haar werken wij als volgt;

Ruim van te voren gaan we met jouw wensen en onze ideeën aan de slag en plannen we een afspraak in de salon voor een proefkapsel. Hier bespreken we jouw wensen en passen de mogelijkheden toe.

Indien nodig plannen we een knip/kleur behandeling (minimaal een week voor de bruiloft).

 

Hem

Ruim een week van te voren knippen wij je haar in het gewenste model

Op de trouwdag stylen wij je haar !

 

**Eventueel vroeg beginnen is geen probleem**

 

Wil je meer info of een afspraak maken bel ons of kom langs in de salon!

 

Extensions

 

Great Lengths

 

Professionele haarverlenging en haarvermeerdering met natuurlijk haar. Met mooi haar hoge ogen gooien, dat kan tegenwoordig iedere vrouw. En Great Lengths levert hieraan een belangrijke bijdrage. Want Great Lengths bracht al 20 jaar geleden de eerste betrouwbare haarverlenging en haarvermeerdering in de kapsalons. Sindsdien is er veel veranderd.

Echter, 1 ding is gebleven: Great Lengths is nog steeds het toonaangevende merk voor professionele haarverlenging en haarvermeerdering. Wereldwijd.

 

bottom of page