Hensenkappers @Colorzoom Los Angeles

Namens Goldwell en KMS California was Richard uitgenodigd om de internationale Colorzoom trendcollectie bij te wonen. De collectie genaamd REALLUSION kenmerkt zich in verrassende accenten. Zowel in coupe als kleur word gespeeld met de gedachte van is iets echt of is het niet echt. Verborgen accenten in coupe en verborgen accenten in kleur zullen de boventoon voeren. Qua modebeeld verder in Los Angeles is merkbaar dat wij in Europa toch veel meer up to date zijn met de laatste trends in coupes en een verfijnder gevoel voor mode hebben. Europa is dan ook een belangrijke inspiratie bron voor de fashionistas.Wat wel opvalt is het hoge niveau van haarkleuringen wat je ziet. De gemiddelde vrouw heeft perfect gekleurd en onderhouden haar in LA, en daar zijn ze graag bereid ook geld aan uit te geven.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Adres

Bloemendaalseweg 27

2061 CB Bloemendaal

Tel. 023 525 62 62 info@hensenkappers.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten

Di t/m Do:   08:30   -  17:30

Vrijdag:        08:30   -  17:30

Zaterdag:     08:00   -  16:00

© 2018 Hensenkappers.

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon