HENSENKAPPERS & LINDA.foundation

De ANKO is de branchevereniging van professionele kappers in Nederland. Kappers hebben niet alleen hart voor hun vak, maar ook voor mensen. Kappers raken mensen en dragen bij aan ons gevoel van welzijn. Naar aanleiding van het 125-jarig bestaan van de ANKO hebben de professionele kappers van Nederland besloten om samen te werken met de LINDA.foundation. We willen gezinnen voor wie een bezoek aan de kapper onbetaalbaar is de kans geven om – juist rond de feestdagen – te genieten van een kappersbehandeling en een mooi kapsel.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Adres

Bloemendaalseweg 27

2061 CB Bloemendaal

Tel. 023 525 62 62 info@hensenkappers.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten

Di t/m Do:   08:30   -  17:30

Vrijdag:        08:30   -  17:30

Zaterdag:     08:00   -  16:00

© 2018 Hensenkappers.

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon